HAF-films

Bekijk hier de films gemaakt door HAF-leden.  Regelmatig komen er één of meer nieuwe films bij. Dus keer terug naar deze webpagina en geniet! Wellicht inspireren deze films u tot het maken van een eigen film. Klik op de afbeelding om de film af te spelen.

Bake for Life

Een trailer over gehandicapte Ugandezen, die ondersteund worden om zelf een bakkerij te runnen. Giften? Broodnodig! Een film van Peter Heemskerk (duur 0.57)

s.s. Rotterdam

Een fancy TV-commercial om de
s.s. Rottedam te verkopen.

Een film van John Groeneweg (duur 1.00)

Onwijs lekker
Een workshop om je vingers bij af te likken. Bij chocolaterie 'Onwijs lekker'. Een film van Peter Heemskerk (duur 1.00)

Shit happens!
Mini-speelfilm over een dagelijkse strubbeling, gebaseerd op een artikel in NRC-Handelsblad.
Een film van Marc Krier (duur 3.33)

De Race
Blufpoker bij een race tussen twee Sinclair bicycles C5. Knappe trucage: hoe 1 Sinclair toch 2 Sinclairs lijken te zijn.

Een film van een groep HAF-leden (duur 4.10)

De smaak te pakken?
Als u meer HAF films wilt zien klikt u op onderstaande afbeelding. Op onze Vimeo groepspagina vindt u een scala aan HAF films. Veel kijkplezier!