Vriendenvoordeel
Als u wel geïnteresseerd bent in hobbyfilmen, maar geen gelegenheid heeft op maandagavond de HAF-avonden bij te wonen, dan heeft de HAF een mooie tussenoplossing. U wordt Vriend van de HAF. U komt dan toch veel aan de weet over filmen.

HAF-Vriend 
Als u 'HAF-Vriend' wordt en minimaal 30,- per jaar doneert, dan krijgt u:

1. Ruim 40 verslagen per jaar. Iedere week wordt u een uitgebreid verslag gemaild van de laatste HAF-clubavond. Deze verslagen zijn rijkgeïllustreerd en bevatten veel informatie en tips die op die avond zijn behandeld. Heel leerzaam en gezellig om te lezen.
2. Daarnaast bent u van harte welkom bij onze wedstrijdavonden. Zo zijn er een Clubwedstrijd, 1-minuutfilmwedstrijd, documentairewedstrijd en een vakantiefilm-/reisfilmwedstrijd. Hier ziet u de beste films die door HAF-leden zijn gemaakt. Als er een zaaljury is mag u ook uw oordeel geven.
3. Bovendien kunt u samen met uw partner deelnemen aan ons Kerstdiner en Nieuwjaarsborrel.


Gouden HAF-Vriend

Wilt u nog meer kennis en gezelligheid opdoen, wordt dan 'Gouden HAF-Vriend'. U doneert dan jaarlijks een bedrag vanaf 50,-. 
Naast bovenstaande faciliteiten, krijgt u dan tevens:

4. Toegang tot de HAF-Kennisbank. Boordevol informatie over filmische en technische filmonderwerpen. Deze Kennisbank (via onze website toegankelijk) wordt actueel gehouden en regelmatig aangevuld met nieuwe onderwerpen. Een ware encyclopedie voor de filmer.5. Ook bent u van harte welkom bij ons jaarlijks HAF-uitje. Een gezellig uitstapje waar naar hartelust gefilmd kan worden.
Aanmelden of nadere info
Vul het contactformulier in of bel de secretaris van de HAF:
06-10035385 om u aan te melden of voor nadere informatie.


Copyright © 2013 - 2018. All Rights Reserved.    HAF - Haagsche Amateur Filmclub - Het Kleine Loo 1 (VUC-terrein) - 2592 BW Den Haag