Werkgroepen

Naast de reguliere filmclubavonden is er een tweede circuit: 

Montageprogramma’s
Zo zijn er werkgroepjes voor de montageprogramma’s Apple Final Cut Pro, iMovie, Pinnacle, Magix, Adobe Première Pro en DaVinci Resolve. De leden wisselen ervaringen uit en delen hun kennis, dé manier om snel vooruit te komen.

Montagemerken
Final Cut Pro, Pinnacle, Magix, Adobe Première, DaVinci Resolve zijn geregistreerde merknamen

Natuurfilms
Deze werkgroep staat bekend om de prachtige natuurfilms die zij maakt. Bijvoorbeeld 'Heide achter prikkeldraad'.
Bijna alle films uit deze werkgroep vallen in de prijzen.

  Herteend   

Wat is er leuker dan gezamenlijk een
filmproject
aan te pakken?
Gebruikmaken van elkaars expertise; en daar weer van leren. Enthousiast en initiatiefvol een bijdrage leveren voor een mooi eindresultaat.
Dit kan voor allerlei genres, zoals een speelfilm, een filmregistratie, een documentaire en dergelijke.


Bijvoorbeeld: filmregistraties
Zo zijn tot stand gekomen de registratie - met meerdere camera's - van de Opera Iphigénie en Aulide, Powerboatraces in Scheveningen, het zangkoor Pro Cantare, HADEMI turn- en dansdemo's door 3e jaarsstudenten, de nieuwe sport Lacrosse, Vlaggetjesdag (juni 2011, 2012 en 2013), Koor Opera Festa met La Sonnambula. Er staat echter nog veel meer op stapel.

Bijvoorbeeld: speelfilm 'Shine on You'
Maaike raakt verslaafd aan haar toekomstvoorspellende vlogs en kan niet wachten welke voorspellingen haar leven nog succesvoller maken. Maaike verdient er uiteindelijk veel geld mee, echter de vlogs zorgen ervoor dat ze belangrijke gebeurtenissen van haar dierbaren mist.Wanneer haar leven aan het zijden draadje hangt, beseft Maaike pas dat de belangrijke dingen in het leven aan haar zijn voorbijgegaan en heeft daar veel spijt van. Kon ze alles maar terugdraaien...
Zie voor meer informatie en filmpjes de speciale website over Shine on You. 


Bijvoorbeeld: speelfilm ‘de Overname’

SYNOPSIS :
Margreet, een jonge degelijke vrouw, is verloofd met Johan, een vlotte en sluwe zakenman. Bij een juwelierswinkel ontmoeten ze een collega van Margreet, de aantrekkelijke en berekenende Jolanda, die bij Johan op school heeft gezeten. 
Margreet wordt door Johan verlaten omdat hij op haar is uitgekeken.
Zij stort zich op haar werk, klimt op tot bedrijfsleider en wordt de vertrouwelinge van Frits, de directeur/eigenaar van het bedrijf.
Jolanda is inmiddels opgeklommen tot personeelschef bij dezelfde firma en ontwikkelt een (heimelijke) relatie met Johan. 
Frits vertelt zijn managers dat hij zich wil terugtrekken. Margreet wil graag Frits opvolgen als directeur, maar Johan, ingelicht door Jolanda, blijkt ook belangstelling voor het bedrijf te hebben....

Films in alle maten en kleuren

Ieder jaar tonen HAF-leden ruim 100 nieuwe films aan hun medeleden. Een rijke oogst, toch?
In allerlei genres, zoals 1-minuutfilms, documentaires, familiefilms, TV-commercials, maatschappelijke films, historische films, speelfilms, vakantiefilms, trouwreportages, artistieke films, dier- en natuurfilms, registraties, thrillers,  reportages, enz. enz. 

Copyright © 2013 - 2023. All Rights Reserved.  HAF - Haagsche Amateur Filmclub - Het Kleine Loo 1 (VUC-terrein) - 2592 BW Den Haag.  Privacybeleid.