Programma 2023

29 mei - Pinksteren gesloten


5 juni - Moppen

Dat wordt lachen vanavond. Wie weet een mop filmisch te vertellen?

12 juni - DOCUMENTAIRE 5
De laatste gezamenlijke "maak een documentaire" avond. De puntjes op de i.We weten ondertussen dat meerdere groepen meer tijd nodig hebben. Het voorwerk wordt dus goed opgepakt. Vanavond kunnen de groepen laten zien wat ze bereikt hebben. Later dit jaar komt de documentairewedstrijd waaraan de deelnemers natuurlijk mee gaan doen.

19 juni - PUB QUIZ
Filmbeelden van het afgelopen jaar(jaren). Welke beelden zijn blijven hangen? Hoeveel Totalen heb je geteld? Herken je de muziek? Wie heeft eeuwige roem vergaard met zijn beelden, goed en slecht? Een pub Quiz bij de HAF. Peter van Drunick.

Begin zomerprogramma. WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.

Terugblik op 2023

22 mei - Avond gedicht filmen in Clingendael

15 mei DRONE ALS MEERWAARDE IN DE FILM

Zie je ze vliegen? Wat zit er in het water? Inspiratie en sensatie. Peter Heemskerk en Berrie van Esch.

8 mei films bespreken met Peter Heemskerk

Deze avond is ingevuld dankzij leden die films ingebracht hebben.

1 mei - DOCUMENTAIRE 4
Een avond in het kader van DOCUMENTAIRE maken. Peter Heemskerk neemt de leiding. Geeft toelichting wat de bedoeling is. Het is de vierde avond in een serie.

24 APRIL - LEDENAVOND
Breng je films mee, ze worden langs het lijstje gelegd en je krijgt feedback. Een avond met tips en inspiratie. Films wèl van tevoren inleveren bij Robert Bertsch.

17 april - 1 MINUUT WEDSTRIJD
Een jaarlijks terug kerend gebeuren. Alles kan, als het maar niet langer is dan 1 minuut. De winnaar krijgt een lekkere taart van Maison Kelder. Hou je van taart, doe je best!

 10 april -  Pasen gesloten.     inleveren 1 minuutfilm

3 april - STOP MOTION Wat is het precies. Wat is het verschil met animatie. Wat kunnen wij als HAF leden ermee? Pauline Schep.

27 maart - DOCUMENTAIRE 3
Een avond in het kader van DOCUMENTAIRE maken. Peter Heemskerk neemt de leiding. Geeft toelichting wat de bedoeling is. Het is de derde avond in een serie. Wat word je titel, heb je al een voice-over(tekst), heb je beelden om te laten zien.

20 maart - Animatie in de film.
Een boeiend onderwerp met veel voorbeelden ter inspiratie. De avond wordt verzorgd door Henk Burgering. Deze filmer won veel prijzen met zijn animatiefilms!


13 maart - Videoclip
Hoe maak je een muziek videoclip. Een avond in het teken van onderzoek. Camera en statief meenemen. Er is een zangeres aanwezig met eigengemaakte tekst en muziek.

6 maart -  TAFELHEREN
Kom met je vragen en problemen op montage gebied. Final Cut Pro, DaVinci Resolve Studio, Magix en Pinnacle. Stuur een vraag op tijd in, zodat de TAFELHEREN (namen worden nog bekend gemaakt) zich kunnen voorbereiden.


27 februari - DOCUMENTAIRE 2
Een avond in het kader van DOCUMENTAIRE maken. Peter Heemskerk neemt de leiding. Geeft toelichting wat de bedoeling is. Het is de tweede avond in een serie.

20 februari - ALV De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering
De stukken worden van tevoren opgestuurd.

13 februari - LEDENAVOND
Breng je films mee, ze worden langs het lijstje gelegd en je krijgt feedback. Een avond met tips en inspiratie. Films wèl van tevoren inleveren bij Robert Bertsch.

6 februari - GASTSPREKER
John Sterk gaat dieper in op o.a. trucages in de film. Maar ook het gemaakte shot, het bewerkte shot en het eindresultaat.


30 januari - Ledenavond (RESULTATEN MOP VERFILMEN. Een MOP of MOPJE verfilmen 😊)

Omdat het toch wat kort dag was om moppenfilms in te leveren, wordt de mop verfilmen verplaatst naar een nog nader te bepalen andere dag.

Maandag 30 januari wordt ledenavond, we gaan kijken naar films van leden. Ook worden films uit het "filmtrommeltje" vertoond. Aanleveren films heeft de voorkeur via WeTransfer bij Peter Heemskerk. (philm_studio@hotmail.com)

(Je kan natuurlijk filmen wanneer jij of iemand anders deze verteld, maar kan het ook anders?  Met of zonder tekst, bij passende beelden en/of illustraties….Hoelang de film duurt… maakt niet uit.
Wees creatief en leef je uit!Films een week van tevoren inleveren bij Pauline Schep.)

23 januari - DOCUMENTAIRE 1
Een avond in het kader van DOCUMENTAIRE maken. Peter Heemskerk neemt de leiding. Geeft toelichting wat de bedoeling is. Het is de eerste avond in een serie.

16 januari - CLUBWEDSTRIJD aanvang 19:30 uur
De jaarlijkse clubwedstrijd. Een spannende avond. Wie gaat er winnen? De avond wordt geleid door Johan Bommelé. De jury is aanwezig om vragen te beantwoorden.

9 januari - BUBBELS EN WENSEN
We gaan weer van start met een glaasje bubbels en hopen op een vruchtbaar Filmjaar. Neem gerust een partner of belangstellende mee. Filmische nieuwjaarswensen zijn welkom en maken de avond compleet. 

Copyright © 2013 - 2023. All Rights Reserved.  HAF - Haagsche Amateur Filmclub - Het Kleine Loo 1 (VUC-terrein) - 2592 BW Den Haag.  Privacybeleid.