Najaarsprogramma 2021

ma 20 september 2021 - Green screen
Het werken met green screen gekoppeld aan een introductie. Een doe-avond, camera, statief, microfoon meenemen. Door Mieneke Meij.

vr 24 september 2021 - Dagactiviteit
Bezoek Haagse Filmhuis met Mieneke en Willemien. Film kijken en met elkaar nabespreken.

ma 27 september 2021 - Open avond ledenwerving
In vervolg van ledenwerving en op de sociale media. HAF open voor iedere belangstellende. Zaal inrichten met tafels. Een tafel, waarop films van leden getoond worden; een loop. Een tafel met demonstratie van montage; Final Cut Pro, Pinnacle, DaVinci Resolve. Een bestuurstafel met informatie over de HAF, wat kost een lidmaatschap, wat was het programma afgelopen 2 jaar. Wat is de NOVA en wat heb jij eraan?. Een tafel met info over de gratis beginnerscursus en de cursus voor gevorderden.

vr 2 oktober 2021 - Regio ZH"12 Festival in de Tuyter
Films van 2020 Capelle ad IJssel.

ma 4 oktober 2021 - Ledenavond
Met Robert Bertsch. Op verzoek wordt de film langs ‘Het Lijstje’ gelegd en een ieder geeft feedback. Andere mogelijkheid, de film gaat eerst naar een van de ervaren leden, de opmerkingen worden toegepast, de film voor en na de opmerkingen.

ma 11 oktober 2021 - Hoe maak je een goede muziekclip
Muziekvideo’s zijn al lang geen onnozele samenraapsels van clips meer, maar worden steeds meer gebruikt om de visie en het verhaal van een artiest of groep te vertellen.
Danny Snoek.

ma 18 oktober 2021 - Tijd voor het Grote Doek
Een presentatie van films, die op de Zoom-avonden prijzen hebben gewonnen; de bekers worden uitgereikt. Organisatie Johan Bommelé en Barbara Freigang.
Tevens presentatie van plannen voor het maken van een nieuwe speelfilm. Wie doet er mee? Door Mieneke Meij.

ma 25 oktober 2021 - Lou Kruisbergen op bezoek
Pakkende reportage voor op YouTube.

wo 27 oktober 2021 - Dagactiviteit

za 30 oktober 2021 - Regio ZH'12 Festival
in de Tuyter films van 2021 Capelle ad IJssel

ma 1 november 2021 - Vakantiefilmwedstrijd
Om de Phine van der Velden wisseltrofee
. Organisatie Johan Bommelé en Barbara Freigang.

ma 8 november 2021 - Documentaire over een kampverblijf
Henriette van Raalte. Na de pauze Q and A. Danny Snoek.

ma 15 november 2021 - Avond van Jan van den Bos
Een interessante avond over montage - deel 2.
Films inleveren voor documentairewedstrijd bij Johan Bommelé. Met vermelding van maker(s) van de film, titel, en duur.

ma 22 november 2021 - Filmanalyse
oor Jules Oyserman. HAF-leden analyseren 'winnende speelfilms uit de oude doos’. Doel; meer begrip krijgen hoe echte juryleden er tegenaan kijken. Een vergelijking met de aanwezige juryrapporten.

vr 26 november 2021 - Dagactiviteit

ma 29 november 2021 - Documentairewedstrijd
Om de Jan van Weeszenberg wisseltrofee.
Organisatie Johan Bommelé en Barbara Freigang.

ma 6 december 2021 - Ledenavond
Met Robert Bertsch. Op verzoek wordt de film langs ‘Het Lijstje’ gelegd en een ieder geeft feedback. Andere mogelijkheid, de film gaat eerst naar een van de ervaren leden, de opmerkingen worden toegepast. Na de pauze Q and A. Danny Snoek.

ma 13 december 2021 - Raad de maker
Een avond met spanning en humor. Jan van den Bos.

ma 20 december 2021 - Kerstdiner, Kerstwens en Loterij
Films inleveren voor de clubwedstrijd. De films worden beoordeeld door een toegewezen jury van ZH’12. De jurering vraagt 3 weken tijd. De films op stick aanleveren bij Johan Bommelé. Met vermelding van maker(s) van de film, titel, en duur.

ma 27 december 2021 - Gesloten wegens Kerstperiode

Terugblijk najaarsprogramma 2021

ma 6 september 2021 - Opening nieuw seizoen
We beginnen het seizoen op de filmset van een première, compleet met rode loper. We zijn allen figurant in de promofilm. Het kledingvoorschrift is feestelijk. Danny Snoek, is de regisseur. Peter H. filmt. Na afloop van de opname voor de promofilm gaan we barbecueën en ondertussen worden de opnames gemonteerd. Als we klaar zijn met de barbecue gaan we onszelf zien op het witte doek.
De voorzitter deelt Bumperstickers uit met het logo van de HAF, als dank voor de medewerking aan de film. Zij geeft tevens een toelichting op het najaarsprogramma.

ma 13 september 2021 - Avond van Jan van den Bos
Een interessante avond over montage. Deel 1.

Copyright © 2013 - 2021. All Rights Reserved.  HAF - Haagsche Amateur Filmclub - Het Kleine Loo 1 (VUC-terrein) - 2592 BW Den Haag.  Privacybeleid.